Alavus ikkunat ja ovet
  • Alavus Ikkunat tehdas ja konttori
    Pitkät perinteet puusepäntuotteiden valmistuksesta

    Alavus Ikkunat Oy vaalii vanhoja puusepän kädentaitoja toiminnassaan, vaikka valmistusprosessit ovatkin nykyaikaistuneet.

Alavus Ikkunat Oy - Laadukkaat ikkunat ja ovet

Alavus Ikkunat Oy on perustettu vuonna 2003. Vaikka yritys on nuori, on Alavus Ikkunat Oy:llä pitkät perinteet sekä tietotaito ikkunoiden ja ovien valmistukseen jo monien vuosien takaa. Alavuden Rantatöysässä on valmistettu puusepäntuotteita viime vuosisadan alusta lähtien. Vuonna 2002 tapahtuneiden yritysjärjestelyiden seurauksena vahvoja rakennuspuusepänteollisuuden perinteitä jatkamaan perustettiin Alavus Ikkunat Oy.

Nykyään Alavus Ikkunat Oy työllistää n. 90 henkilöä. Alavuden Rantatöysässä sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan n.60 000 yksikköä ikkunoita ja n.10 000 yksikkö ovia vuodessa. Vuonna 2007 valmistui tuotantotilojen laajennusosa, jonka myötä tuotantotilaa on käytettävissä kaiken kaikkiaan 5400m² ja varastotilaa n.800m².

Alavus Ikkunat Oy on yksityisomistuksessa ja on siten sataprosenttisesti suomalainen. Yrityksen toimitusjohtajana on toiminut alusta lähtien Kimmo Hautamäki. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 16 milj. €.

 

YRITYKSEMME ARVOT

  1. Minkä lupaamme sen myös pidämme
  2. Toimimme avoimesti, luotettavasti ja joustavasti kumppaneita arvostaen
  3. Kannattavan liiketoiminnan tunnusmerkit on täytyttävä, muuten ei ole jatkuvuutta
  4. Ympäristöstä ja energiataloudesta huolehdittava
  5. Henkilöstön hyvinvointi
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.
Lue lisää OK