Alavus ikkunat ja ovet

Energy ulko-ovet

Energy ulko-ovet 70 mm ovilehdellä sopivat sinulle, joka haet oveltasi hyvää lämmöneristävyyttä ja näyttävyyttä. Energy ulko-ovissa sinulla on valittavissa 130, 150, 170 tai 210 mm:n karmisyvyys ja ovi maalataan haluamaasi värisävyyn. Jos haluat leikitellä väreillä, voidaan ovien lasituslistat maalata eri sävyllä kuin itse ovilevy, tai ovi voidaan maalata sisäpuolelta ja ulkopuolelta erivärisiksi. Ovet valmistetaan aina asiakkaan toivomien mittojen mukaan. Voit valita ulko-oven mallin laajasta mallistostamme tai halutessasi voit myös suunnitella oman mallisi. Lisää näyttävyyttä ulko-oveesi saat avattavalla tai kiinteällä levikkeellä ja myös pariovet ovat mahdollisia.Levikkeet saatavilla avattavina (tunnus A) ja kiinteinä (tunnus K). Avattava levike tehdään samaan karmiin oven kanssa, kiinteä levike on erillinen yksikkö.

alavusovet avattavan levikkeen raunasalpa
Avattavan levikkeen reunasalpa

Energy ulko-oven tekniset tiedot:

Ulko ovi 70mm leikkauskuva Rakenne: Ovilehti 70 mm, ulkopuoli uritettu, sisäpuoli sileä. Pintalevyt HDF+alumiini, erikoislämmöneriste, eristevahvuus 63 mm, runko mäntyä + kertopuujäykiste. Karmi kolmen sivun oksaton sormijatkettu, liimattu mänty.

Karmisyvyys: 130, 150, 170 tai 210 mm.

Kynnys: Kovapuuta alumiinisella kulutuslistalla.

Tiivistys: 2x vakiotiivistys, tiiviste myös kynnyksessä.

Pintakäsittely: Vakio valkoinen NCS S0502-Y. Erikoissävyt ja kaksivärimaalaus lisähintaan.

Heloitus: Saranat Abloy 3248-110 TMKSS 4 kpl, lukkorunko Abloy LC-102, vastarauta Abloy LP 721. Pintahelat eivät kuulu toimitukseen.

Lasitus: 3K selektiivilasielementti argonkaasutäytteellä.
Vakiona keskimmäinen lasi, kuviolasi.

U-arvo: Umpiovessa U-arvo 0,69 W/m2K Lasiaukollisessa U-arvo alkaen 0,77 W/m2K

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.
Lue lisää OK