Alavus ikkunat ja ovet
 • Alavus parvekeovet
  Laadukas parvekeovi luo ilmettä kotiisi

  Asiakkaan toiveiden mukaan valmistettavat parvekeovet tehdään yhteensopiviksi ikkunoiden kanssa.

 • Alavus ulko- ja parvekeovet
  Kattava mallisto ulko- ja parvekeovia

  Alavus Ikkunoiden näyttävät ja laadukkaat ovet ovat helppohoitoisia ja pitkäikäisiä.

 • Alavus ulko-ovet
  Alavus ulko-ovella tyylikäs sisäänkäynti kotiisi

  Alavus ulko-ovimallistosta löydät varmasti mieleisesi oven, johon voit lisätä näyttävyyttä kiinteillä tai avattavilla levikkellä.

Laadukkaat suomalaiset ovet kotimaiselta valmistajalta

polaroid27Alavus Ikkunat Oy valmistaa nimestään huolimatta myös ulko- ja parvekeovia. Nykykapasiteetilla pystymme valmistamaan vuodessa noin 10 000 ulko- ja parvekeovea.

Ulko-ovimallistoomme kuuluu lähemmäs 50 erilaista ovimallia, joita asiakkaat voivat muokata mieleisikseen muun muassa erilaisilla lasi- ja värivalinnoilla. Mikäli valmiista malleista ei löydy sopivaa, voi asiakas halutessaan myös suunnitella oman ovimallinsa.

Kaikista umpiulko-ovimallistamme on saatavilla myös kevyempirakenteinen varastonovi. Varastonovet ovat karmisyvyydeltään kapeampi kuin normaalit ulko-ovet ja soveltuvat hyvin esimerkiksi teknisten tilojen oviksi.

Alumiiniverhoillut parvekeovemme on suunniteltu sopimaan yhteen ikkunoidemme kanssa. Parvekeovien karmisyvyydet ovat samat kuin ikkunoilla, ja ovien lasikorkeudet voidaan määritellä viereisten ikkunoiden korkeuden mukaan. Parvekeovissa on mahdollisuus valita yksi- tai kaksilehtinen ovimalli. Sisään- ja ulosaukeava kaksilehtinen IPO/A ovimalli sopii esimerkiksi lentomelualueille, sen paremman äänieristävyyden ansiosta.

Alavus Ikkunat Oy:n ovet soveltuvat sekä uudis- että saneerausrakentamiseen ja omakoti- sekä kerrostalokohteisiin.

Tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.
Lue lisää OK