Hae Alavus Rahoitus

Kiinnostuitko FI

face

  • Kattava mallisto ulko- ja parvekeovia

    Kattava mallisto ulko- ja parvekeovia

    Alavus Ikkunoiden näyttävät ja laadukkaat ovet ovat helppohoitoisia ja pitkäikäisiä.

Laadukkaat suomalaiset ovet kotimaiselta valmistajalta

polaroid27Alavus Ikkunat Oy valmistaa nimestään huolimatta myös ulko- ja parvekeovia. Nykykapasiteetilla pystymme valmistamaan vuodessa noin 10 000 ulko- ja parvekeovea.

Ulko-ovimallistoomme kuuluu lähemmäs 50 erilaista ovimallia, joita asiakkaat voivat muokata mieleisikseen muun muassa erilaisilla lasi- ja värivalinnoilla. Mikäli valmiista malleista ei löydy sopivaa, voi asiakas halutessaan myös suunnitella oman ovimallinsa.

Kaikista umpiulko-ovimallistamme on saatavilla myös kevyempirakenteinen varastonovi. Varastonovet ovat karmisyvyydeltään kapeampi kuin normaalit ulko-ovet ja soveltuvat hyvin esimerkiksi teknisten tilojen oviksi.

Alumiiniverhoillut parvekeovemme on suunniteltu sopimaan yhteen ikkunoidemme kanssa. Parvekeovien karmisyvyydet ovat samat kuin ikkunoilla, ja ovien lasikorkeudet voidaan määritellä viereisten ikkunoiden korkeuden mukaan. Parvekeovissa on mahdollisuus valita yksi- tai kaksilehtinen ovimalli. Sisään- ja ulosaukeava kaksilehtinen IPO/A ovimalli sopii esimerkiksi lentomelualueille, sen paremman äänieristävyyden ansiosta.

Alavus Ikkunat Oy:n ovet soveltuvat sekä uudis- että saneerausrakentamiseen ja omakoti- sekä kerrostalokohteisiin.

Tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.
Lue lisää OK